PARTY

Sitter i bilen påväg mot lite festligheter, hörs kanske sen när jag är hemma!

 


NEON

Köpte denna fina BH när jag var i Stockholm, passar perfekt till att låta titta fram under linnet och till brunbränd hy i sommar!

GOD MORGON


SHOES

Nemen titta vad jag och mamma hämtade ut i går kväll, ett par nya JC skor! Älskar ju mina LITA Black Distressed Leather (undre bilden) men ville ha ett par som var lite mer somriga vilket det också blev!
Skolavslutningsskor=check!!!

WIDE MINT

Fyndade dessa urläckra byxor inne på Zara igår, machar dem med vitt i alla dess former, höga klackar och korallblå accessoarer! SNYGGT om ni frågar mig!


Ett litet minus är dock att de blir lite korta för mig som är så lång, men de blir nog ändå ett alternativ till avslutningsmiddagen med alla 9:or.

SUN IS SHINING

Solen skiner och solglasögoen är på, ser ut att bli en rätt grym dag! Drar mig ut mot stallet för att sedan komma hem och invänta besök! Kramkram så hörs vi sen

 


FINALLY

Börjar blogga igen efter lååång tid! har plockat bort alla gamla inlägg förutom ett ( ni kanske kan förstå varför själva), igår var jag och mamma i Stockholm och bara myste runt, vilket bland annat ledde till denna superdupersnygga sak I´M IN LOVE!
kan lägga upp bilder på det andra som jag köpte sen!

RSS 2.0